Ana SayfaBlogBeslenmeLimonlu Su İçmek Zayıflatır mı?

Limonlu Su İçmek Zayıflatır mı?

Önce Limonlu Su Nedir Onu Tanıyalım

C vitamininden zengin Antioksidan 💧Su; Vücut için en önemli temel bileşen. Dışkının ana öğesi, doğal olarak sindirim sistemi için önemli. 🍋💧 Limonu su; 👉🏻 Günlük C vitamini alımınız için önemli bir kaynak olabilir. Ancak bunu gün içinde taze sebze ve meyve yiyerek de sağlayabilirsiniz.

🚽 Bağırsak hareketlerinizin düzenlenmesine destek olur. Bunun nedeni “SU” tüketiminizi arttırıyor oluşunuzdur. ☀️ Aromalı su tüketmek daha çok hoşunuza gittiği için gün içinde daha fazla su içmenizi sağlar ve yeterli su tüketmiş olursunuz.

Yağ Yakmak İçin Ne Yapmalı

👉🏻 Hiç bir besini yediğiniz veya yemediğiniz için yağ yakmazsınız. Beslenme “BÜTÜNCÜL” bir yaklaşımdır. Yani bütün gün içinde ne yediğiniz ve ne içtiğiniz burada en önemli konudur. Tek bir mucize besin ya da karışım diye bir şey yoktur. 💉 Limonlu Su içmek vücudu alkali yapmaz. Vücut pH’ı karaciğer ve böbrekler tarafından kontrol edilmektedir. Vücut pH’ının değişmesi söz konusu olursa, ortada metabolik bir hastalık vardır. 🥳 Eğer limonlu su içmek sizi su içmek için motive ediyor ve gün içinde kendiniz için daha sağlıklı tercihler yapmanızı sağlıyorsa tabi içilebilir. Ama limonlu su içmediğiniz için kilo kaybınız durmaz veya ödem tutmazsınız. Önemli olan; 💧Yeterli su içmek 🍋 Gerekli vitamin ve mineralleri gün içinde tüketmektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

RANDEVU

İsterseniz randevu taleplerinizi wapp üzerinden hemen oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki butonu tıklayarak bizimle iletişime geçin.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİM

Tiroid Hastalıklarında Beslenme Tedavisi

Troid hormonlarının bazal metabolizma ve yağ metabolizmamız üzerinde önemli rolleri vardır. Bu hormonlardaki bozukluklar vücudun enerji dengesini ve yağ, kas, su oranımızı önemli şekilde etkiler.

İnsülin Direncinde Beslenme Tedavisi

İnsülin, pankreastan salgılanan ve kanda dolaşan şeker miktarını düzenleyen bir hormondur. Karbonhidrat içerikli besinler tükettiğimizde (makarna, ekmek, pilav, kuru baklagiller, yulaf vb.) kan şekeri miktarımız artar.

Sporcularda Beslenme Danışmanlığı

Sporcuların performansını etkileyen temel faktörlerin başında genetik yapı, uygun antrenman ve beslenme gelmektedir.

Çocuklarda ve Ergenlerde Beslenme Danışmanlığı

Çocuklar & Ergenler İçin Beslenme Danışmanlığı fastfood tarzı beslenmenin artması ve hareketsiz bir yaşam tarzı oluşan çocuklara için gerekli hale gelmeye başladı

Kilo Almaya Yönelik Beslenme Danışmanlığı

Kilo almak bazen kilo vermekten çok daha zor bir süreç olabiliyor. Kilo almak için beslenme danışmanlığına ihtiyaç var mı?