Ana SayfaBlogBen Neden Kilo Veremiyorum?

Ben Neden Kilo Veremiyorum?

Herkese merhabalar efendim. Bugün sizlerin karşınıza bambaşka bir konu ile geldim. Bazı danışanlarımla konuşurken aşağıda yazdığım şu cümleleri duyuyorum.

  • “Diğer danışanlarınız çok güzel kilo veriyor, ben neden bu kadar yavaş veriyorum?”
  • “Bi ben beceremiyorum herhalde.”

Bazen burada danışanlarımın ilerleyiş tablolarını paylaşıyorum. Bunu yapma sebebim sizi motive etmek. Sağlıklı beslenerek ve hayatınızı düzenleyerek kendinize nasıl güzel bir yatırım yapacağınızı fark ettirmek.

Ancak herkesin kendi özel bir hızı var. diyet ve doğru beslenerek kilo vermek ya da almak bir yarıştan ziyade daha sağlıklı yaş almak, hem bedenen hem de ruhen kendinizi daha iyi bir versiyonunuz haline getirmek için attığınız bir adımdır. Şöyle düşünerek yola başlamanızda fayda var. Yılda 52 hafta var, her hafta 500 gram bile verseniz senede 26 kg yapar. Hadi diyelim yarısında kilo kaybı olarak hiç bir ilerleme kaydedemediniz, yine en kötü ihtimalle 13 kg verip 2 beden incelebilirsiniz ki bu bir insanın görünüşünde inanılmaz değişikliğe neden olacak bir durum.

Demek istediğim şu ki; bugün yaptığınız eylemlere devam ederek, yarın farklı bir siz olmayı bekleyemezsiniz. O yüzden tam şimdi, şu an, kilo vermek amacındaysanız eğer, kalkın haydi yola çıkıyoruz.

Daha önceki yazılarımda başlangıç için çizdiğim yol haritalarından faydalanabilirsiniz. Bunlara bir göz atmanızdan fayda olabilir;

Önerdiğim Bazı Yazılarım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

RANDEVU

İsterseniz randevu taleplerinizi wapp üzerinden hemen oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki butonu tıklayarak bizimle iletişime geçin.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİM

Tiroid Hastalıklarında Beslenme Tedavisi

Troid hormonlarının bazal metabolizma ve yağ metabolizmamız üzerinde önemli rolleri vardır. Bu hormonlardaki bozukluklar vücudun enerji dengesini ve yağ, kas, su oranımızı önemli şekilde etkiler.

İnsülin Direncinde Beslenme Tedavisi

İnsülin, pankreastan salgılanan ve kanda dolaşan şeker miktarını düzenleyen bir hormondur. Karbonhidrat içerikli besinler tükettiğimizde (makarna, ekmek, pilav, kuru baklagiller, yulaf vb.) kan şekeri miktarımız artar.

Sporcularda Beslenme Danışmanlığı

Sporcuların performansını etkileyen temel faktörlerin başında genetik yapı, uygun antrenman ve beslenme gelmektedir.

Çocuklarda ve Ergenlerde Beslenme Danışmanlığı

Çocuklar & Ergenler İçin Beslenme Danışmanlığı fastfood tarzı beslenmenin artması ve hareketsiz bir yaşam tarzı oluşan çocuklara için gerekli hale gelmeye başladı

Kilo Almaya Yönelik Beslenme Danışmanlığı

Kilo almak bazen kilo vermekten çok daha zor bir süreç olabiliyor. Kilo almak için beslenme danışmanlığına ihtiyaç var mı?